Menu

Κόνιτσα-Μπουραζάνι

Κόνιτσα-ΜπουραζάνιBiking Κόνιτσα-ΜπουραζάνιHiking Κόνιτσα-ΜπουραζάνιSwimming Κόνιτσα-ΜπουραζάνιPic Nic

Σε αυτή την εκδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να ποδηλατίσουμε δίπλα από τον κάμπο της Κόνιτσας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα. H διαδρομή είναι εύκολη με μία μόλις μικρή ανηφόρα στην περιοχή Μπουραζάνι. Αναχωρούμε, λοιπόν, από την όμορφη πόλη της Κόνιτσας, κατευθυνόμαστε προς το Μπουραζάνι και την νεροτριβή της περιοχής, όπου βλέπουμε από κοντά τον τρόπο που πλένουν από παλιά μέχρι και σήμερα οι ντόπιοι τα χαλιά, τις κουβέρτες και τα ρούχα τους χωρίς τη χρήση απορυπαντικού. Αφού πιούμε τον καφέ ή το παραδοσιακό μας τσάι, συνεχίζουμε τη διαδρομή προς τη μονή της Μολυβδοσκέπαστης. Μια μικρή στάση και ξενάγηση στη μονή και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Λίγα χιλιόμετρα μετά, θα έχουμε μία μεγάλη στάση για πικνικ, δίπλα ακριβώς στα νερά του ποταμού Αώου, όπου λίγα χιλιόμετρα πριν έχει ενωθεί με τον ποταμό Βοϊδομάτη. Εκεί, μπορούμε να κολυμπήσουμε στα δροσερά νερά του ποταμού. Έπειτα, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη της Κόνιτσας...

Κόνιτσα-Μπουραζάνι
Κόνιτσα-Μπουραζάνι
Κόνιτσα-Μπουραζάνι
 • Τιμή κράτησης:
  με ηλεκτρικό ποδήλατο: 60 €
 • Διάρκεια: 4 Ώρες
 • Minimum συμμετοχής: 4 άτομα

Σε αυτή την εκδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να ποδηλατίσουμε δίπλα από τον κάμπο της Κόνιτσας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα. H διαδρομή είναι εύκολη με μία μόλις μικρή ανηφόρα στην περιοχή Μπουραζάνι. Αναχωρούμε, λοιπόν, από την όμορφη πόλη της Κόνιτσας, κατευθυνόμαστε προς το Μπουραζάνι και την νεροτριβή της περιοχής, όπου βλέπουμε από κοντά τον τρόπο που πλένουν από παλιά μέχρι και σήμερα οι ντόπιοι τα χαλιά, τις κουβέρτες και τα ρούχα τους χωρίς τη χρήση απορυπαντικού. Αφού πιούμε τον καφέ ή το παραδοσιακό μας τσάι, συνεχίζουμε τη διαδρομή προς τη μονή της Μολυβδοσκέπαστης. Μια μικρή στάση και ξενάγηση στη μονή και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Λίγα χιλιόμετρα μετά, θα έχουμε μία μεγάλη στάση για πικνικ, δίπλα ακριβώς στα νερά του ποταμού Αώου, όπου λίγα χιλιόμετρα πριν έχει ενωθεί με τον ποταμό Βοϊδομάτη. Εκεί, μπορούμε να κολυμπήσουμε στα δροσερά νερά του ποταμού. Έπειτα, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη της Κόνιτσας.

*Προαιρετικά και κατόπιν συνεννόησης, αφού επιστρέψουμε στην Κόνιτσα, μπορούμε να επισκεφτούμε και την μονή Στομίου σε μια υπέροχη διαδρομή μέσα στην χαράδρα του Αώου(συνολικής διάρκειας 3 ώρες).

Γενικός Χάρτης Εκδρομής

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή;

 • Ηλεκτρικό ποδήλατο CUBE Touring Hybrid (Bosch Drive Unit Active Plus - Bosch PowerPack 500Wh)
 • Έμπειρος συνοδός ποδηλάτου που θα κάνει και τις περιηγήσεις.
 • Αυτοκίνητο συνοδείας σε όλη την διάρκεια της εκδρομής.
 • Κράνος, γάντια, γυαλιά, αντιανεμικό, αδιάβροχο, τσαντάκι και άλλος ποδηλατικός εξοπλισμός.
 • Nερά, καφές, τσάι, διάφορα σνακ από τοπικά προϊόντα στα πικνικ κατά τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης εκδρομέων.
 • ΦΠΑ

 

Τι ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην τιμή;

 • Μεταφορά στο σημείο αναχώρησης.
 • Διανυκτερεύσεις πριν και μετά το πέρας της εκδρομής.
 • Έξτρα φαγητά και ποτά από αυτά που προσφέρονται στα γεύματα.
 • Αγορά παραδοσιακών ποτών και αναμνηστικών δώρων της περιοχής.
Κόνιτσα-Μπουραζάνι Κόνιτσα-Μπουραζάνι Κόνιτσα-Μπουραζάνι Κόνιτσα-Μπουραζάνι Κόνιτσα-Μπουραζάνι Κόνιτσα-Μπουραζάνι

Ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε διαφορετικά μέρη από αυτά που σας προτείνουμε; Θα θέλατε ποδηλατίσετε σε άλλα μέρη της Ελλάδας; Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και εμείς θα σχεδιάσουμε από την αρχή την εκδρομή που σας ενδιαφέρει. Θα χαρούμε να ακούσουμε την πρότασή σας!

 • Για επιπλέον μεταφορές από ή και/προς αεροδρόμια ή προς το σημείο εκκίνησης της εκδρομής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Το πρόγραμμα της κάθε εκδρομής/μέρας μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τη δική σας ευχαρίστηση και διασκέδαση.

1. Πόσα άτομα μπορούν να συμμετέχουν στην εκδρομή;

Στην εκδρομή συμμετέχουν από 4 εως 10 άτομα. Κάτω από 4 άτομα η εκδρομή πραγματοποιείται με επιβάρυνση τιμής, κατόπιν συνεννόησης.

2. Κάθε πότε γίνονται στάσεις στην διάρκεια της διαδρομής;

Κατά τη διαδρομής πραγματοποιούνται στάσεις ανά 10-15χλμ ανάλογα με τα σημεία ενδιαφέροντος και την δυσκολία της διαδρομής. Βέβαια αν κριθεί απαραίτητο και ζητηθεί μπορεί να γίνουν και περισσότερες.

3. Τι γίνεται σε περίπτωση βροχής;

Σε περίπτωση αραιής βροχής, σας παρέχουμε αδιάβροχα και συνεχίζουμε την πορεία της διαδρομής μας. Σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης υπάρχει πάντα η εναλλακτική του βαν συνοδείας.

4. Είναι δυνατή η ενοικίαση ποδηλάτων και η πραγματοποίηση της εκδρομής χωρίς οδηγό;

Δυστυχώς όχι. Οι ποδηλατικές εκδρομές μας πραγματοποιούνται πάντοτε με τη συνοδεία οδηγού και βαν.

5. Παιδιά συμμετέχουν στις εκδρομές;

Για τις εκδρομές μας μπορούν να συμμετέχουν παιδιά πάνω από 16 ετών πάντοτε με τη συνοδεία ενός ενήλικα.

6. Τι εξοπλισμό χρειάζεται να έχω μαζί μου στις εκδρομές;

Σε κάθε εκδρομή εμείς σας παρέχουμε κράνη, γυαλιά, γάντια, αδιάβροχα-αντιανεμικά. Βέβαια, εάν το επιθυμείτε μπορείτε να έχετε μαζί σας τον προσωπικό σας ποδηλατικό εξοπλισμό και εμείς θα τον προσαρμόσαουμε στα ποδήλατά μας.

7. Πώς μπορώ να πληρώσω την εκδρομή;

Μπορείτε να πληρώσετε την εκδρομή που επιλέξατε είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό είτε μέσω Paypal είτε μέσω Revolut. Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται όλο το ποσό της εκδρομής για την συμμετοχή σε αυτή.

8. Στην τιμή περιλαμβάνονται είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κλπ;

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τυχόν είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους.

9. Τι παρέχεται ως σνακ κατά τη διάρκεια των διαδρομών και κυρίως στις στάσεις;

Κατά τη διάρκεια των διαδρομών και των στάσεων εκτός από τα νερά, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε: φρέσκα φρούτα, ισοτονικά, τζελ και μπάρες ενέργειας, όπως επίσης και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, αλμυρά και γλυκά.

10. Μπορώ να συμμετέχω στην εκδρομή με συμβατικό ποδήλατο;

Φυσικά, όμως εμείς σας προτέινουμε γι’ αυτές τις εκδρομές τη χρήση ηλεκτρικού ποδηλάτου ώστε να απολαύσετε πιο ξεκούραστα τα μοναδικά τοπία του τόπου μας.

11. Μπορώ να συμμετέχω με το δικό μου ποδήλατο;

Η συμμετοχή στις εκδρομές αυτές με το δικό σας ποδήλατο είναι εφικτή κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

12. Μπορώ να έχω κάποιον φίλο κατά τη διάρκεια της εκδρομής στο βαν συνοδείας;

Φυσικά αρκεί να δηλωθεί η συμμετοχή του στη φόρμα κράτησης στα αντίστοιχα πεδία.

13. Μπορώ να έχω τον τετράποδό μου φίλο στο βαν συνοδείας;

Εννοείται!Με χαρά θα δεχτούμε και θα φροντίσουμε κατάλληλα τον τετράποδό σας φίλο. Όμως είναι απαραίτητη η εκ των προτέρων επικοινωνία σας μαζί μας.

Κάντε τώρα την κράτησή σας για την εκδρομή: Κόνιτσα-Μπουραζάνι

* Σημείωση: Αφού συμπληρώσετε τα παραπάνω στοιχεία, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες της κράτησής σας.

** Σημείωση: Για τις μονοήμερες εκδρομές, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε 5 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία.