Menu

Κόνιτσα - Αρίστη

Κόνιτσα - ΑρίστηBiking Κόνιτσα - ΑρίστηHiking Κόνιτσα - ΑρίστηSwimming Κόνιτσα - ΑρίστηPic Nic

Μια πιο απαιτητική εκδρομή που ξεκινά από την πόλη της Κόνιτσας με προορισμό το ιστορικό γεφύρι της Κλειδωνιάς, περνώντας μέσα από το χωρίο της Αρίστης. Η εκδρομή αυτή περιλαμβάνει και μια πεζοπορική διαδρομή 5χλμ από τη γέφυρα της Αρίστης στη γέφυρα της Κλειδωνιάς. Η αναχώρησή μας θα γίνει από την Κόνιτσα προς τη περιοχή Μπουραζάνι σε μια διαδρομή δίχως υψομετρικά δίπλα από τον κάμπο της Κόνιτσας. Αφού ποδηλατίσουμε περίπου 13χλμ, θα κάνουμε μία στάση στο νερόμυλο της περιοχής για καφέ, τσάι και σνακ, πριν ξεκινήσει το πιο δύσκολο κομμάτι της εκδρομής μας. Απολαμβάνουμε την υπέροχη θέα ανηφορίζοντας για 6χλμ με τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα που κάνουν τη διαδρομή πολύ πιο ξεκούραστη. Η θέα καταπλητκική  μπροστά μας το σημείο όπου ο Αώος ποταμός σμίγει με τον Βοϊδομάτη και μαζί ρέουν προς την Αδριατική μέσω Αλβανίας, στο βάθος ο κάμπος της Κόνιτσας με την ομώνυμη πόλη αμφιθεατρικά χτισμένη πίσω του, δίπλα από την πόλη η χαράδρα του Αώου και δεξιά μας το φαράγγι του Βίκου και οι επιβλητικόι πύργοι της Αστράκας. Στο τέλος...

Κόνιτσα - Αρίστη
Κόνιτσα - Αρίστη
Κόνιτσα - Αρίστη
 • Τιμή κράτησης:
  με ηλεκτρικό ποδήλατο: 60 €
 • Διάρκεια: 6 Ώρες
 • Minimum συμμετοχής: 4 άτομα

Μια πιο απαιτητική εκδρομή που ξεκινά από την πόλη της Κόνιτσας με προορισμό το ιστορικό γεφύρι της Κλειδωνιάς, περνώντας μέσα από το χωρίο της Αρίστης. Η εκδρομή αυτή περιλαμβάνει και μια πεζοπορική διαδρομή 5χλμ από τη γέφυρα της Αρίστης στη γέφυρα της Κλειδωνιάς. Η αναχώρησή μας θα γίνει από την Κόνιτσα προς τη περιοχή Μπουραζάνι σε μια διαδρομή δίχως υψομετρικά δίπλα από τον κάμπο της Κόνιτσας. Αφού ποδηλατίσουμε περίπου 13χλμ, θα κάνουμε μία στάση στο νερόμυλο της περιοχής για καφέ, τσάι και σνακ, πριν ξεκινήσει το πιο δύσκολο κομμάτι της εκδρομής μας. Απολαμβάνουμε την υπέροχη θέα ανηφορίζοντας για 6χλμ με τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα που κάνουν τη διαδρομή πολύ πιο ξεκούραστη. Η θέα καταπλητκική  μπροστά μας το σημείο όπου ο Αώος ποταμός σμίγει με τον Βοϊδομάτη και μαζί ρέουν προς την Αδριατική μέσω Αλβανίας, στο βάθος ο κάμπος της Κόνιτσας με την ομώνυμη πόλη αμφιθεατρικά χτισμένη πίσω του, δίπλα από την πόλη η χαράδρα του Αώου και δεξιά μας το φαράγγι του Βίκου και οι επιβλητικόι πύργοι της Αστράκας. Στο τέλος, μια μικρή στάση για φωτογραφίες επιβαλλεται και συνεχίζουμε για το χωριό τη Αρίστη. Κατηφορίζουμε προς την ομώνυμη γέφυρα, όπου και αφήνουμε τα ποδήλατά μας για να ξεκινήσει μία από της πιο εύκολες και όμορφες πεζοπορικές διαδρομές της περιοχής. Στα μισά της πεζοπορικής μας διαδρομής θα σταματήσουμε για πικνικ και για μια βουτιά στα κρύα νερά του Βοϊδομάτη για τους πιο τολμηρούς. Αφού ξεκουραστούμε και απολαύσουμε πίτες και τσιπουράκι, συνεχίζουμε τη πεζοπορία μας με προορισμό την γέφυρα της Κλειδωνιάς, όπου και θα επιβιβαστούμε στο αυτοκίνητο μεταφοράς για την πόλη της Κόνιτσας.

Γενικός Χάρτης Εκδρομής

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή;

 • Ηλεκτρικό ποδήλατο CUBE Touring Hybrid (Bosch Drive Unit Active Plus - Bosch PowerPack 500Wh)
 • Έμπειρος συνοδός ποδηλάτου που θα κάνει και τις περιηγήσεις.
 • Αυτοκίνητο συνοδείας σε όλη την διάρκεια της εκδρομής.
 • Κράνος, γάντια, γυαλιά, αντιανεμικό, αδιάβροχο, τσαντάκι και άλλος ποδηλατικός εξοπλισμός.
 • Nερά, καφές, τσάι, διάφορα σνακ από τοπικά προϊόντα στα πικνικ κατά τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης εκδρομέων.
 • Μεταφορά από τη γέφυρα της Κλειδωνιάς στην Κόνιτσα.
 • ΦΠΑ

 

Τι ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην τιμή;

 • Μεταφορά στο σημείο αναχώρησης.
 • Διανυκτερεύσεις πριν και μετά το πέρας της εκδρομής.
 • Έξτρα φαγητά και ποτά από αυτά που προσφέρονται στα γεύματα.
 • Αγορά παραδοσιακών ποτών και αναμνηστικών δώρων της περιοχής.
Κόνιτσα - Αρίστη Κόνιτσα - Αρίστη Κόνιτσα - Αρίστη Κόνιτσα - Αρίστη Κόνιτσα - Αρίστη Κόνιτσα - Αρίστη

Ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε διαφορετικά μέρη από αυτά που σας προτείνουμε; Θα θέλατε ποδηλατίσετε σε άλλα μέρη της Ελλάδας; Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και εμείς θα σχεδιάσουμε από την αρχή την εκδρομή που σας ενδιαφέρει. Θα χαρούμε να ακούσουμε την πρότασή σας.

 • Για επιπλέον μεταφορές από ή και/προς αεροδρόμια ή προς το σημείο εκκίνησης της εκδρομής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Το πρόγραμμα της κάθε εκδρομής/μέρας μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τη δική σας ευχαρίστηση και διασκέδαση.

1. Πόσα άτομα μπορούν να συμμετέχουν στην εκδρομή;

Στην εκδρομή συμμετέχουν από 4 εως 10 άτομα. Κάτω από 4 άτομα η εκδρομή πραγματοποιείται με επιβάρυνση τιμής, κατόπιν συνεννόησης.

2. Κάθε πότε γίνονται στάσεις στην διάρκεια της διαδρομής;

Κατά τη διαδρομής πραγματοποιούνται στάσεις ανά 10-15χλμ ανάλογα με τα σημεία ενδιαφέροντος και την δυσκολία της διαδρομής. Βέβαια αν κριθεί απαραίτητο και ζητηθεί μπορεί να γίνουν και περισσότερες.

3. Τι γίνεται σε περίπτωση βροχής;

Σε περίπτωση αραιής βροχής, σας παρέχουμε αδιάβροχα και συνεχίζουμε την πορεία της διαδρομής μας. Σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης υπάρχει πάντα η εναλλακτική του βαν συνοδείας.

4. Είναι δυνατή η ενοικίαση ποδηλάτων και η πραγματοποίηση της εκδρομής χωρίς οδηγό;

Δυστυχώς όχι. Οι ποδηλατικές εκδρομές μας πραγματοποιούνται πάντοτε με τη συνοδεία οδηγού και βαν.

5. Παιδιά συμμετέχουν στις εκδρομές;

Για τις εκδρομές μας μπορούν να συμμετέχουν παιδιά πάνω από 16 ετών πάντοτε με τη συνοδεία ενός ενήλικα.

6. Τι εξοπλισμό χρειάζεται να έχω μαζί μου στις εκδρομές;

Σε κάθε εκδρομή εμείς σας παρέχουμε κράνη, γυαλιά, γάντια, αδιάβροχα-αντιανεμικά. Βέβαια, εάν το επιθυμείτε μπορείτε να έχετε μαζί σας τον προσωπικό σας ποδηλατικό εξοπλισμό και εμείς θα τον προσαρμόσαουμε στα ποδήλατά μας.

7. Πώς μπορώ να πληρώσω την εκδρομή;

Μπορείτε να πληρώσετε την εκδρομή που επιλέξατε είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό είτε μέσω Paypal είτε μέσω Revolut. Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται όλο το ποσό της εκδρομής για την συμμετοχή σε αυτή.

8. Στην τιμή περιλαμβάνονται είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κλπ;

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τυχόν είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους.

9. Τι παρέχεται ως σνακ κατά τη διάρκεια των διαδρομών και κυρίως στις στάσεις;

Κατά τη διάρκεια των διαδρομών και των στάσεων εκτός από τα νερά, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε: φρέσκα φρούτα, ισοτονικά, τζελ και μπάρες ενέργειας, όπως επίσης και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, αλμυρά και γλυκά.

10. Μπορώ να συμμετέχω στην εκδρομή με συμβατικό ποδήλατο;

Φυσικά, όμως εμείς σας προτέινουμε γι’ αυτές τις εκδρομές τη χρήση ηλεκτρικού ποδηλάτου ώστε να απολαύσετε πιο ξεκούραστα τα μοναδικά τοπία του τόπου μας.

11. Μπορώ να συμμετέχω με το δικό μου ποδήλατο;

Η συμμετοχή στις εκδρομές αυτές με το δικό σας ποδήλατο είναι εφικτή κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

12. Μπορώ να έχω κάποιον φίλο κατά τη διάρκεια της εκδρομής στο βαν συνοδείας;

Φυσικά αρκεί να δηλωθεί η συμμετοχή του στη φόρμα κράτησης στα αντίστοιχα πεδία.

13. Μπορώ να έχω τον τετράποδό μου φίλο στο βαν συνοδείας;

Εννοείται!Με χαρά θα δεχτούμε και θα φροντίσουμε κατάλληλα τον τετράποδό σας φίλο. Όμως είναι απαραίτητη η εκ των προτέρων επικοινωνία σας μαζί μας.

Κάντε τώρα την κράτησή σας για την εκδρομή: Κόνιτσα - Αρίστη

* Σημείωση: Αφού συμπληρώσετε τα παραπάνω στοιχεία, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες της κράτησής σας.

** Σημείωση: Για τις μονοήμερες εκδρομές, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε 5 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία.