Menu

Σχετικά με εμάς Σχετικά με εμάς

Η Φιλοσοφία μας

Στόχος μας είναι να κάνουμε τις διακοπές σας ένα ευχάριστο ταξίδι εμπειριών και γνώσεων στην Ελλάδα. Να βυθιστούμε μαζί μέσα στην ιστορία, την κουλτούρα, τη φυσική ομορφιά και τη φιλοξενία αυτού του τόπου μιλώντας με τους ντόπιους, δοκιμάζοντας παραδοσιακές συνταγές, ανταλλάσσοντας ιστορίες από τη ζωή μας.

Κύριο συστατικό των εκδρομών μας είναι η δική σας ποιοτική εξυπηρέτηση και ευχαρίστηση κάνοντας τις διακοπές σας αξέχαστες, συνδυάζοντας την σωματική άσκηση, προσαρμοσμένη σε όλες τις δυνατότητες και όλες τις ηλικίες, με την ψυχαγωγία και την χαλάρωση μέσα σε ένα τοπίο γεμάτο γραφικές εικόνες και χρώματα.

Οι βασικές μας αξίες είναι η ειλικρίνεια, ο σεβασμός στο περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο, το συλλογικό πνεύμα και το «νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ». Επιπλέον, ό,τι προσφέρουμε δεν το βλέπουμε ως δουλειά αλλά αποτελεί τον τρόπο ζωής μας και είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι όταν το μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας.

 

Η Αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικές υπηρεσίες σχεδιάζοντας και οργανώνοντας με πολύ προσοχή και λεπτομέρεια μοναδικά ταξίδια και διακοπές σε προσιτές τιμές ώστε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας. Θέλουμε εσείς και η οικογένειάς σας να απολαύσετε μια υπέροχη εμπειρία ηλεκτρικού ποδηλάτου στην περιοχή μας. Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε τις αρχές της αειφορίας και του υπεύθυνου τουρισμού και να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στο μέγιστο βαθμό. Ελπίζουμε να έχετε την πιο απολαυστική εμπειρία ηλεκτρικού ποδηλάτου στην Ελλάδα.

 

Το Όραμά μας

Το όραμά μας είναι να εδραιώσουμε την Bikewise στην Ελλάδα ως την κορυφαία εταιρεία ποδηλατικού τουρισμού προσφέροντας υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικές υπηρεσίες, καινοτομία, σεβασμό στον πλανήτη μας και κοινωνική ευθύνη.

 

Οικολογική και Κοινωνική Ευθύνη

Η οικολογική μας συνείδηση συμβαδίζει πάντοτε σε όλες μας τις δραστηριότητες. Σεβόμαστε τα ζώα. Σεβόμαστε τον άνθρωπο. Σεβόμαστε τη φύση. Σεβόμαστε τον πλανήτη μας. Η δική μας συνεισφορά στην προστασία και τη φροντίδα του περιβάλλοντος και γενικά του πλανήτη μας αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή! Ταξιδεύοντας και ανακαλύπτοντας νέα μέρη, νέους ανθρώπους και νέους πολιτισμούς με ηλεκτρικά ποδήλατα είναι σίγουρα η καλύτερη απόδειξη ενός βιώσιμου και υπεύθυνου τουρισμού.

Η αγάπη μας για τα ζώα μας οδηγεί στο να φροντίζουμε αδέσποτα ή εγκαταλελειμμένα ζώα. Επιπλέον, διαθέτουμε το 5% κάθε εκδρομής μας για δωρεές σε τοπικούς οργανισμούς διάσωσης και περίθαλψης ζώων.

Υποστηρίζουμε πάντα μικρές τοπικές, οικογενειακές επιχειρήσεις και ντόπιους παραγωγούς αγοράζοντας προϊόντα και τρόφιμα που καλλιεργούνται ή παρασκευάζονται με παραδοσιακό και αυθεντικό τρόπο. Γεγονός που αποτελεί ένα από τα μυστικά μας για τα απολαυστικά πικνίκ μας.

Σχετικά με εμάς Σχετικά με εμάς Σχετικά με εμάς Σχετικά με εμάς Σχετικά με εμάς Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε

Χαρά

Χαρά
Co-founder - Tour Coordinator
Είμαι η Χαρά, μου αρέσει να ταξιδεύω… τους ανθρώπους που αφήνονται με εμπιστοσύνη σε μένα να τους σχεδιάσω την διαδρομή που τους ταιριάζει! Γιατί ταξίδι δεν είναι μόνο ο προορισμός , είναι όλες οι εμπειρίες, οι εικόνες, οι γεύσεις, τα απρόοπτα που συμβαίνουν μέχρι την άφιξή σου εκεί. Αυτό μοιράζομαι χρόνια τώρα με τους συνταξιδιώτες μου.

Πλέον έφτασε η στιγμή να το εξελίξω όπως το ονειρεύομαι: έξω από τους 4 τροχούς, μακριά από πολυσύχναστους δρόμους και μεγάλα απρόσωπα ξενοδοχεία, μέσα στη φύση, συνδυάζοντας άθληση, δοκιμάζοντας τοπικά προϊόντα, συμμετέχοντας σε παραδοσιακές εκδηλώσεις, κάνοντας φίλους που μοιράζονται τα ίδια πάθη… εσάς!

 

Λευτέρης

Λευτέρης
Co-founder - Lead Tour Guide
Είμαι ο Λευτέρης. Η αγάπη μου για το ποδήλατο ξεκίνησε στις γειτονιές και στις ανηφόρες της πανέμορφης Κόνιτσας. Εκεί έκανα τις πρώτες μου εξερευνήσεις με τον πιστό μου δίτροχο φίλο, εκεί αγάπησα το πράσινο, τη φύση και την αίσθηση ελευθερίας που σου δίνει ο αέρας που σε κατακλύζει σε κάθε πεταλιά. Το τοπίο άλλαξε, στα Γιάννενα τώρα, αλλά το ποδήλατο εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή μου, στην ενήλικη πια ζωή μου. Είναι κομμάτι της καθημερινότητας μου, μια συνήθεια που δε θα ήθελα ποτέ να αλλάξει.

Είμαι καθηγητής τουρκικής γλώσσας και παράλληλα ασχολούμαι με τον αθλητισμό ξεκινώντας αρχικά με το τρέξιμο και συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα με το τρίαθλο. Η μεγάλη μου αγάπη για τον αθλητισμό με έφερε ξανά στο Πανεπιστήμιο ως φοιτητή της Γυμναστικής Ακαδημίας αυτή τη φορά, θέλοντας έτσι να μπορώ να εξηγήσω αυτό που συμβαίνει στο ανθρώπινο μυαλό και σώμα με την άθληση.

Θέλω λοιπόν, να μοιραστώ μαζί σας όλα αυτά που έχω δει και ζήσει ποδηλατώντας στην Ελλάδα, όλες τις εικόνες, τις γνώσεις και τις εμπειρίες που με έκαναν να αγαπήσω τη φύση και την ομορφιά αυτής της χώρας. Την ομορφιά του να μοιράζεσαι εμπειρίες και συγκινήσεις.